Coaching

Coaching is gericht op het vergroten van persoonlijk functioneren en inzicht en het stimuleren van eigen capaciteiten, ambities en behoeften. Het biedt inzicht in de interactie tussen gedrag en de (veranderende) organisatie, waarbij aandacht is voor de eigen beleving en verwachtingen van de omgeving. Coaching kan toegepast worden in relatie tot de huidige positie in een organisatie alsmede voor toekomstige posities.

Supervisie
Het doel van de supervisie is dat werknemers een beter inzicht in zichzelf  krijgen zodat zij beter kunnen functioneren in de (toekomstige) werksfeer. Je ziet vaak dat iemand die een supervisietraject heeft gevolgd, een diepe verandering doormaakt. Zowel op het werkterrein als op het persoonlijke gebied. Het leren gaat door middel van gesprekken met de supervisor, en door het reflecteren op je ervaringen in en rondom je werk.

Coach a Kid
Kids van ongeveer 10-18 jaar, die zich bij onze praktijk melden om hun droom te realiseren betalen daar niets voor. Wel verwachten wij dat zij een prestatie (pay it forward) leveren zoals beschreven in het Coach a Kid programma.

http://www.gcoach.nl/coach-a-kid/pay-it-forward

1 rijstkorrel is 1000 rijstkorrels, als je je oogst weer zaait.
Zo is het ook met geluk wat je doorgeeft.

 
 
 
Startpagina