MAC training, iets voor jou?  

Voor het verhogen van je eigen vitaliteit en psychologische flexibiliteit.

Wie goed voor zichzelf zorgt, kan het beste van zichzelf geven.

Met zo’n 40.000 tot 60.000 gedachten per dag, is het dringen geblazen in onze bovenkamer. Gedachten zijn verhalen die je jezelf vertelt. Dit gebeurt automatisch zonder dat we hier enige controle over hebben. Al zou je het willen, je kunt zo’n gedachtestroom niet stoppen.

Als vanzelf heeft dit invloed op je gevoel. Gedachten en gevoel zijn verbonden met elkaar en hebben invloed op je handelen.  Een automatische reactie is dat we ons verzetten tegen gevoelens die we als niet prettig ervaren, immers we willen het toch altijd leuk hebben!

Wat als we ons nu eens niet zouden verzetten tegen deze gevoelens en ze gewoon zouden accepteren? Wat als we met onszelf zouden omgaan als met een goede vriend(in) die het moeilijk heeft? Dat is precies wat Mindfulness+, compassie en ACT je leert.

Mindfulnessis de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen.

Zelfcompassiebetekent niet zozeer dat we positief naar onszelf kijken, maar dat we onszelf omarmen zoals we zijn.

Acceptance Commitment Therapie is gericht om je gedachten en gevoelens beter te accepteren en los te laten. En meer zicht krijgen op wie je bent, wat je belangrijk vindt in jouw leven.

                                                                                                 

 

Ervaringen deelnemers: 

  • De cursus heeft me rust gebracht, goed voor mezelf te zorgen en niet te snel te oordelen. 
  • Ik heb geleerd hoe je ook anders kunt denken. Ook zijn de ademhalingsoefeningen erg fijn en zijn deze altijd en overal toe te passen.
  • Ik kan mezelf beter stil zetten op momenten dat ik me opgejaagd voel. Ik ben blij dat ik me ervoor open heb gesteld, het heeft me veel extra’s gegeven.
  • De cursus is een praktijkgerichte training die direct handvaten geeft voor het dagelijkse leven. Kortom voor iedereen aan te raden!                                                                                               

 

Doel

Het vergroten van de psychologische flexibiliteit waarbij we oefenen om te komen tot: meer acceptatie, een andere relatie met onze gedachten ontwikkelen, meer aanwezig zijn in het hier en nu, bewust worden van wat er echt toe doet (waarden) en hier in actie ondernemen.

     

Waar en door wie

Data

Kosten privé

Kosten zakelijk

 

Picardie 36

6591 JE  Gennep

Tel.0485-511512

 

 

De cursus wordt gegeven in de “studio ”zaal.

 

 

De cursus wordt gegeven door

Yvonne Looijschelder ACT en MBCT/MBSR therapeut, zie onze website www.osmosa.nl

 

 

Dinsdag van 16.00-18.00 uur

 6  maart

13 maart

19 maart (dit is maandag)

27 maart

  3  april

10 april

  1 mei terugkomdag

29 mei terugkomdag

 

Particulier tarief € 350,- euro (dit is BTW-vrij) dit is inclusief cursusmateriaal, beschikbaar via een besloten digitale leeromgeving en twee terugkomdagen. De terugkomdagen zijn bedoeld voor iedereen die deze training al eens heeft gevolgd.

 

Mogelijk kan een deel vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, afhankelijk van je verzekering en pakket. Je ontvangt een factuur die je bij de ziektekosten-verzekering kan indienen.

 

 

Zakelijk tarief € 540,- euro ( dit is BTW-vrij ), dit is inclusief cursusmateriaal, beschikbaar via een besloten digitale leeromgeving en twee terugkomdagen. De terugkomdagen zijn bedoeld voor iedereen die deze training al eens heeft gevolgd.

 

Van het zakelijk tarief is sprake wanneer het cursusgeld (gedeeltelijk) wordt vergoed door de werkgever of wanneer het als aftrekpost voor de belasting wordt opgevoerd.

 

 

 

 

Het bedrag dient voor aanvang van de cursus te worden voldaan

 

Minimum aantal deelnemers is 6

Je kunt je per mail aanmelden via [email protected] of via de website www.osmosa.nl ( via contact/online aanmelden ). 

 
 
 
Startpagina